Bize Ulaşın (0216) 384 59 22 · sdoakademi@gmail.com
secil-akaygun-cuntay

SEÇİL AKAYGÜN CÜNTAY

2.Adım Programı Genel Koordinatörü

Boğaziçi Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünde lisans ve yüksek lisansını tamamlamıştır. 1999 yılından itibaren çocuklara ve ailelere yönelik psikolojik danışmanlık hizmeti vermektedir.

Devamı

ece-akin-bakanay

ECE AKIN BAKANAY

2.Adım Programı İlkokul Düzeyi Koordinatörü

Boğaziçi Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünde lisans ve yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Mezun olduğu 1999 yılından itibaren çocuklara ve ailelere yönelik psikolojik danışmanlık çalışmalarını devam ettirmektedir.

Devamı

ceren-sad-polat

CEREN ŞAD POLAT

2.Adım Programı Ana Sınıfı Düzeyi Program Koordinatörü

Boğaziçi Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık programını onur derecesi ile tamamlamıştır. Boğaziçi Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünde yüksek lisans çalışmalarına devam etmektedir. 2007 yılından itibaren çocuklara ve ailelere yönelik psikolojik danışmanlık hizmeti vermektedir.

Devamı

selmin-erk

SELMİN ERK

Mindfulness - Farkındalık Eğitimcisi

Ege Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden 1981 yılında mezun olmuştur. 1990 yılında Marmara Üniversitesi’nden Pedagojik Formasyon alarak Özel Kalamış Okulları ve SEV Okulları’nda 20 yıl kimya ve fen öğretmenliği; Özel Kalamış Okulları’nda 8 yıl Fen bölümü başkanlığı yapmıştır.

Devamı

lora-benbicaco

LORA BENBİÇAÇO

2.Adım Programı Eğitimcisi

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde psikoloji üzerine tam burslu olarak aldığı lisans eğitimini yüksek onur derecesiyle tamamlamıştır. Lisans eğitiminin üçüncü senesinde değişim öğrencisi olarak Amerika’daki Vassar College’a giderek psikoloji eğitimine bir yıl orada devam etmiştir.

Devamı